>

Om Yi Li

 

Yi Li var færdiguddannet i 1986 ved Henan Medicinske Universitet i vestlig lægevidenskabelig medicin i Kina, og har efter endt uddannelse arbejdet som læge og akupunktør på et af de nationale hospitaler i det centrale Kina. På hospitalet har han ydet en stor indsats inden for forskning i brugen af akupunktur til bedøvelse ved operationer, smertebehandling, sygdoms behandling, genoptræning og forebyggelse.

Yi Li har i mere end 30 år kombineret østens akupunktur med vestlig lægevidenskab, og har før arbejdet som akupunkturlæge i både Kina og Danmark. Han var blandt andet i år 1992 tilknyttet Centralsygehuset i Næstved, hvor han arbejdet som læge og introduceret akupunkturbehandling på sygehusets reumatologiske afdeling. I forbindelse med behandling inden for forskellige former for kronisk smerte, gigt, slidgigt og andre former for forskellige komplicerede sygdomme og lidelser har han opnået et usædvanlig godt resultat på sygehusets afdeling.

Yi Li er dygtig til at kombinere østens succes inden for alternativ medicin med vestlig lægevidenskab, en helbredelsesmetode, der har vundet stigende anerkendelse af det etablerede behandlingssystem i Danmark.