Om Yi Li

 

Yi Li er uddannet læge i 1986 ved Henan Medicinske Universitet i vestlig lægevidenskabelig  medicin i Kina, og har efter endt uddannelse arbejdet som læge og akupunkturlæge på et af de nationale hospitaler i det centrale Kina. På hospitalet har han ydet en stor indsats inden  for forskning i brugen af akupunktur til bedøvelse  ved  operationer, smertebehandling, sygdomsbehandling, genoptræning og forebyggelse.

Yi Li har i mere end 31 år kombineret østens akupunktur med vestlig lægevidenskab, og arbejdet som læge på både i Kina og i Danmark. Bl.a. var han i 1992 tilknyttet Centralsygehuset i Næstved, hvor han arbejdede som læge og introducerede akupunkturbehandling på sygehusets reumatologiske afdeling. I forbindelse med behandling inden for forskellige former for kronisk smerte, gigt, slidgigt og andre former for forskellige komplicerede sygdomme og lidelser har han opnået et usædvanlig godt resultat på sygehusets afdeling.

Yi Li er dygtig til at kombinere østens succes inden for alternativ medicin med vestlig lægevidenskab, en helbredelsesmetode, der har vundet stigende anerkendelse af det etablerede behandlingssystem i Danmark.