>

Sundt liv

Yi Li har i de seneste mange år udviklet et behandlingsprogram med en kombination af klassisk kinesisk sundhedsfilosofi og moderne vestlig medicin. Det program består af akupunktur samt et omfattende program, hvor patienten opmuntres til selv at medvirke til helbredelsen gennem egen indsats.

Det overordnede behandlingsprincip er baseret på patientens egen aktive indsats. Virkningen af selve nålestikket bruges til at underbygge en sådan strategi. Den forbedring , en patient erfarer ved akupunktur, skyldes forhold i patientens egen organisme. Derfor er det vigtigt, at du overholder Yi Li ’s gode råd, når du er færdig med behandlingen.

Herefter følger evt. afspændingsøvelser, et motionsprogram, en kostvejledning, oplæring i sundheds- og sygdomsforståelse samt kinesisk livsfilosofi om sundheds- og livskvalitet. Disse øvelser er baseret på patientens egen indsats samt en stræben efter at leve i balance med selv og omverden. Herved styrkes organismens egen evne til at modstå og behandle sygdom.