>

Kundeoplevelser

Breve fra kunder

Smerter i Ryggen

Sommeren 1999 begyndte jeg at få ondt i ryggen – samme sted hver gang.. Jeg kunne få smerterne væk ved at spise Ibuprofen, men de blev ved med at komme igen , uholdbart i det lange løb.

Tilfældigt så jeg en dag i lokale avisen en annonce fra ”Akupunktur Klinik i Herlev” v/Yi Li, hvor man tilbød behandling mod bl.a. rygsmerter. Jeg tænkte ”det kan ikke skade at prøve”. Jeg ringede og fik en tid. Den første konsultation strakte sig over 1½ time, hvor jeg blev grundigt udspurgt og undersøgt, efterfulgt af en halv times behandling.

Efterfølgende fik jeg 4 behandlinger med 3 dages mellemrum, 1 uges mellemrum og 2 ugers mellemrum. Under den sidste behandling blev jeg instrueret i øvelser, som jeg selv skal udføre på egen hånd.

Der er nu gået 3 måneder og jeg har ingen rygsmerter. Jeg kan fastslå, at behandlingerne har været yderst effektive. Hertil kommer Yi Li’s meget venlige og kompetente måde at gennemføre disse på. Jeg kan kun give ham min varmeste anbefaling. Skulle jeg få ondt i ryggen igen, vil jeg ikke betænke mig på at kontakte ham igen.

Lillian Iversen


 

Jeg er en tidligere sygehjælper, som blev arbejdsskadet i 1992, jeg har prøvet al den behandling, der kan tænkes. ( Det er ryggen. ) Jeg har brugt over 50.000 DKK på disse behandlinger uden resultat. Jeg startede hos Yi Li og allerede efter 1. behandling var der en mærkbar forskel. Jeg har fået 10 behandlinger for ryggen, og jeg er som et nyt menneske! Næsten ingen smerter mere! Jeg har været på stærkt smertestillende medicin i 8 år, og nu er jeg fri for det! Takket være Yi Li og hans smertebehandling! Min tennis arm blev også kureret. Jeg takker Yi Li for et nyt liv med en meget bedre livskvalitet og et nyt syn på fremtiden. Tusind tak!

Majken Nielsen


 

Kære Yi Li

Hermed en lille sensommerhilsen med besked om, at jeg har slidgigt mellem 3-4 ryghvirvler og i de små på siderne. En nerve sidder i klemme. Reumatolog sagde, at det var en god ide, hvis jeg fortsatte hos dig, og hun var positiv overfor dit arbejde. Jeg er også så glad og dig dybt taknemmelig for alt det, du har gjort for mig. Tænk engang hvordan jeg havde det, da jeg startede hos dig, det er utroligt! Jeg anbefaler dig til alle!

Stort knus og varme hilsener fra Kirsten Rasmussen


Overvægt

Hurra! Jeg har tabt 6.5 kg på 2 uger = 4 behandlinger. Det har været positiv, behagelig behandling!

Bente Møller


Rygeafvænning & Depression

Jeg er kommet her i klinikken siden oktober 2001. Jeg kom oprindeligt for at komme ned i cigaretforbrug, da jeg kæmper med paradentose. Jeg kom af med cigaretterne, og da jeg også er kronisk syg med en MANIO-DEPRESSIV lidelse, følte jeg tidligt i forløbet, at min depressions tilstand forsvandt, hvorefter jeg kunne slippe anti- depressiv medicin helt. Jeg vil derfor højt anbefale Yi Li´ s behandling til mennesker med psykiske lidelser eller rygeproblemer!

Hjertelig hilsen

Maria Bøhm- Møller


Astma / Bronkitis

Jeg har lidt meget af Astma og Bronkitis efter en lang influenzaperiode. Efter at Yi Li har behandlet mig og fandt slim i lungerne er jeg nu ved at være rask. Jeg kan kun anbefale Yi Li, som er en meget dygtig akupunktør.

Tak Li for det!!!

Preben F. Christensen


 

Mange tak for god behandling, jeg har døjet med min højre fod i et ½ år, har fået akupunktur 3 gange og foden er nu helt rask! Jeg er meget lettet!

Klara Vestergaard


Smerter i benene

Jeg har nu fået 5 behandlinger for mit dårlige ben, som min læge sagde, han intet kunne gøre ved, da det var ——- dengang var jeg 60 år, og nu er jeg 70. Efter de 2 første behandlinger kunne jeg gå uden at halte. Jeg ved at efter så mange år med smerter skal der nok en del behandlinger til, men det gør jeg med glæde, tusind tak!

Tove Svendsen, Herlev


Lammelse og smerter i arm

Jeg kom med smerter og kunne ikke bøje min højre arm. Nu går jeg smertefri herfra. Tak for god behandling!

Tove Rønne


Eksem

Har 2 gange haft voldsomme udbrud af eksem på de meste af kroppen i hvilket det gik stafylokokker, så jeg blev behandlet lægeligt med antibiotika. Så snart jeg mindskede dosen, eller holdt op med penicillin, brød det ud igen, men efter 5 gange behandling her hos Yi Li, kunne jeg undvære pillerne. Har nu fået 8-10 gange behandling, som absolut har været pengene værd!

Jette Clausen


Mave- og fordøjelses problemer

Kære Yi Li!

Jeg vil sige, selvom ord ikke kan udtrykke min taknemmelighed, tak for fine resultat, du har opnået. Efter næsten 10 år med mavesmerter, som ingen danske læger har kunnet behandle, har du nu fået mig rask efter ganske kort tid. Jeg er dig maget taknemmelig.

Birthe Berg


Frosne skuldre

Da jeg har lidt af en frossen skulder i ca. 3 år og efter 10 behandlinger er blevet helt rask, kan jeg kun anbefale det!

Venlig hilsen

Birgitte


Dårlige fødder

Først vil jeg takke dig for din venlighed. Man bliver næsten rask bare ved at tale med dig. Mit problem var mine fødder, jeg havde det som om, jeg gik på glasskår. Efter få behandlinger kunne jeg allerede mærke, det hjalp. Har nu fået 7 behandlinger og føler mig som et nyt menneske.

Inger Elsebeth


Nakke- og skuldersmerter

Kære Yi Li!

Tak for god og venlig behandling. Efter få behandlinger har jeg fået det meget bedre med mine nakke- og skuldersmerter.

Venlig hilsen Betty


Søvnløshed

Tak for at du har behandlet min søvnløshed. Jeg havde i lang tid sovet en time for lidt i gennemsnit. Det er dejligt at få udsovet.

Karen Mathiasen


Slidgigt

Kære Yi Li, et digt til dig fra en taknemmelig patient:

Min smerter kender ingen,

min smerter kan ingen føle,

min smerter er helt min egen.

Den ene dag en vingeskuds fugl.

For næste dag at danse med musikken.

Du er én om mandagen,

en anden om tirsdag,

du svinger med din smerte.


 

Tak for din hjælpe- med gode råd og behandling er jeg nu smertefri, hvilket jeg ikke har været i 10 år. Gigt er en plagsom sygdom. Tusind tak for sin hjælp!

Jette Falck


 

Tusind tak for en god og effektiv behandling. Jeg kom med mange smerter i mine led, og du sagde, det var slidgigt. Efter kun 5 behandlinger er jeg 99% smertefri. Jeg kommer igen og får justeret min krop. Det hjælper!

Venlig hilsen

Mona Heck


Iskias

Kære Yi Li!

Tak for din dygtighed, venlighed og belærende måde at være på. Mit første møde med akupunkturbehandling på grund af en iskias har været meget positiv.

Tak for denne gang!

Eva W. Rasmussen